Femtiofem kvadratmeter funkis

Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment
Our new apartment

Innan vi ska flytta in i vår nya lägenhet behöver den fixas till lite vilket vi håller på med nu. Så varje ledig stund försöker vi tillbringa där. Det är en del som ska göras och massor som ska bestämmas och planeras. Fondväggar ska målas över, badrummet ska renoveras. Helt makalöst vad svårt det är att välja kakel, klinker och inredning. För att inte tala om vem som ska få göra jobbet. Vi har nog bytt tankar typ 50 gånger. Men snart så. Vi river ner gamla tapeter, spacklar, målar och upptäcker små skavanker lite här och var som vi får fixa allteftersom. Ibland känns det rätt segt och svårt att komma framåt, men oftast är det ju rätt kul. Om lite drygt en månad är tanken att vi ska flytta in.

2 Comments

  1. Vicky 9 januari, 2014 at 19:37

    FISKBENSPARKETT <33 vad spännande det ska bli att se!

    Reply
  2. Christin 10 januari, 2014 at 09:49

    En del av mig tycker det är så sjukt jobbigt att flytta och önskar därför det kommer dröja länge till nästa gång. Den andra delen av mg är lite avis för det kan vara så kul att göra i ordning och skapa sitt hem! Fint!!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *