Finbesök från Hong Kong

När Philip och jag var i Hong Kong träffade vi min ingifta mosters brevvän sen 32 år tillbaka. Han mötte oss när vi kom till Hong Kong, visade oss runt och tog med oss till ett sjukt lokalt matställe där jag än idag inte har en aning om vad jag åt. När vi sa hejdå på flygplatsen sa vi att vi gärna skulle guida runt i Stockholm om han hade vägarna förbi. Det trodde vi inte skulle hända på några år, men nu var det faktiskt dags. Amor, som han heter och Josephine, hans fru gjorde en liten europaturné där ett av stoppen var Stockholm. Innan de kom hade jag fått en liten lista med saker de ville se och göra. Två dagars guidande blev det och jag hade så himla kul. De är fina och roligt knäppa människor. Det var nya poser på varje bild och ett konstant spexande. Vi åkte tunnelbana, gick på Skansen, Djurgården, åkte båt, besökte Drottningholm och fick se Kungen, åkte till IKEA och de åt köttbullar, kollade på gamla fängelset på Långholmen, jag visade mitt kontor, vi gick i asiatiska butiker och jag fick lära mig vilka varor de tyckte bäst om och massa annat. Jag ver helt slut men så himla glad i själen.

Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide
Stockholm guide

3 Comments

 1. Vicky 16 januari, 2014 at 05:34

  fasen vad kul att dom kom över. och vad du och philip är FINA på bilden!

  Reply
  1. Anna María 16 januari, 2014 at 14:20

   Ja, men så himla kul att dom kom. Tack, jag gillar bilden på oss så himla mycket 🙂

   Reply
 2. Pingback: Lucka nr 22: En bild som du tycker är din finaste från i år « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *