Julbord på en båt

Här kommer ett gäng bortglömda bilder från när jag och byrån jag jobbar på, Söderhavet, var på julbord.
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet
Christmas with Söderhavet

På morgonen kom alla uppklädda till jobbet, det enda vi visste var att vi strax innan lunch skulle iväg till hemlig ort för att äta julbord. Vi hoppade in i flera taxibilar och åkte mot den hemliga destinationen. Vi blev avsläppta vid Nybrokajen och promenerade bort till en båt som snällt stod och väntade på oss. Vi skulle äta julbord på en båt. Väl på båten åt, drack och pratade vi oss igenom alla rätterna och när vi hade sett Stockholm och skärgården tuffa förbi utanför fönstret i någon timme var det dags att hoppa i land igen och gå vidare över gatan till nästa stopp T/Bar på Diplomat. Där det var dags för häng, drinkar och julklappsutdelning. Enligt tradition eller allmän ostruktur drog vi sen vidare till nästa ställe och sen nästa efter det. Efter en stund behövde vi energi igen och enligt tidigare år var planen att åka till Ugglan och spela Boul, Fussball och Pingis samt att äta en bit mat. Tyvärr var det abonnerat för kvällen så vi åkta i stället till BallBreaker och bowlade. Knäppt galet och roligt.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *