Växtlighet

(Bildkälla)

Just nu känns det tyvärr lite som om det står still i nya lägenheten. (Badrumsrenoveringen är ju i full gång men den kan vi inte göra så mycket mer än att vänta på.) Vi har inte varit där på en vecka och flytten närmar sig verkligen snabbt. Det är byggdamm överallt och både sovrum och vardagsrum måste målas klart. Till helgen är tanken att första vändan flyttlass ska gå. Då flyttar vi allt som ska ner i förrådet och helgen efter det blir den riktiga flytten. Just nu vill jag mest att allt bara ska vara klart och att vi ska ha kommit i ordning i lägenheten. Jag längtar efter lugn, ordning och reda.

Jag drömmer om att vi ska ha massa gröna stora växter när vi väl har flyttat in. I och med att flera fönster är i söderläge tror och hoppas jag att lägenheten kommer bada i solljus = kanonbra för massa fler växter. Det är faktiskt något jag har saknat i lägenheten i Hornstull (där vi bor nu), för där är alla fönster mot norr. En växt på min inköpslista är i alla fall Monstera (den på bilden). Älskar bladen och att den kan bli ganska stor.

2 Comments

 1. Vicky 5 februari, 2014 at 22:13

  vad sjukt spännande. tror det blir superbra!
  häri sf väntar vi också på flytt, för lägenheten vi ska flytta in i håller på att renoveras. vi bor på ett svithotell precis bredvid och försöker spana in genom fönstrena där det byggs. 15e är planen ..!

  Reply
  1. Anna María 6 februari, 2014 at 10:41

   Så spännande! Då har vi flyttdag samma dag! Hoppas det blir fint för er också 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *