Det eviga uppackandet

The weekend
Spinash and feta pie

Jag tror bestämt att det var våren som kom till Stockholm i helgen. Vårjackan är framme och solen har strålat ikapp med fåglarnas kvitter. Jag hann inte vara ute så mycket utan jag och Philip fokuserade på att få ordning i kaoset. Faktiskt så känns lägenheten mer och mer som ett hem nu. Den här flytten har nog varit världshistoriens mest utdragna. Det eviga monterandet av möbler är klart, det blir mer färg och trä i den här lägenheten än i den förra. Fyra rosa stolar i vardagsrummet, så pepp!

Jag har till och med både bakat och lagat mat i helgen så nu känns allt lite mer på riktigt.

1 Comment

  1. vardagskonst 13 mars, 2014 at 20:07

    Märkligt det där att när man väl börjar greja i köket så infinner sig den där hemkänslan lite extra…fina bilder, ser fram emot fler lägenhetsbilder när/om du har lust när ni kommit längre 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *