Längtan till en ö

I onsdags bjöd Angelica med mig på bio. Perfekt mitt-i-veckan-lyx! Vi såg The secret life of Walter Mitty. Filmen var fin men jag tänkte inte prata så mycket om handlingen eller så mer än att delar av den är inspelad på Island. Filmen fick mig verkligen att längta dit något så fruktansvärt. (Min mamma är från Island och stora delar av min släkt bor där. Jag kan prata isländska och drömmer om att en dag få bo där mer än över sommaren.) Jag vill bara åka dit och uppleva naturen, åka runt och upptäcka och fota. Nu var det ett och ett halvt år sedan jag var där vilket känns som alldeles för länge. Nej, dags att åka dit snart och stilla längtan en smula.

Glanni
Untitled
Iceland 2012 - The road
Iceland 2012 - The road

2 Comments

  1. Vicky 1 mars, 2014 at 21:33

    måste. dit.

    Reply
  2. Ulrika 2 mars, 2014 at 20:41

    Åk i sommar så kan vi mötas upp! 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *