När våren fick flytta in

Weekend tulips
Weekend tulips

I helgen fick våren flytta in i lägenheten. Jag både köpte och fick tulpaner och dessutom har lite fler gröna växter fått flytta in. Jag är så redo för våren nu. Bakslaget med flera centimeter snö som jag chockades av när jag tittade ut i morse tänker jag inte låtsas om. Helgen var riktigt fin och innehöll förutom massa blommor, födelsedagsfest, fikabesök, ikea-utflykt, garderobsfix, innebandymatcher och en supergod vegetarisk korma.

Ett annat vårigt tecken är att Emma har dammat av Vårupproret vilket jag tänker hoppa på. En protest mot vintern som håller ett hårt grepp om oss. Jag tänker förutom i klädväg försöka ha det så vårigt som det bara går hemma och ett första steg för det tänker jag att är blommor.

2 Comments

 1. Vicky 18 mars, 2014 at 20:45

  så sjukt deppigt med snön som kom! bra att du vårprotesterar inomhus iallafall. sjukt fin färgkomposition i den där buketten.

  Reply
  1. Anna María 19 mars, 2014 at 07:56

   Ja, superdeppigt med snön. Men om några veckor hoppas jag att det är vår på riktigt.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *