Tjugosju

Happy birthday

I går fyllde jag år. Hipp hipp hurra för mig! Jag hade inte planerat in så mycket mer än att vi skulle äta en kaka som jag nog har ätit de flesta födelsedagarna hittills i mitt liv. Lazy Daisy. En typ av sockerkaka med kolakräm på. Omnom! Men så söt att en nästan får ont i huvudet. Tur att jag bara äter den en gång om året i alla fall.

Philip väckte mig med paket och sång, efter en fin frukost gick vi ut på promenad i solen. Efter lunch bestämde jag att vi skulle gå på bio. The Grand Budapest Hotel. Fina miljöer, knasiga karaktärer och en bra historia. Jag gillade den.

En himla fin dag.

My birthday
My birthday
My birthday

10 Comments

 1. lovisa 24 mars, 2014 at 17:02

  stort grattis gulledu! 😀

  Reply
 2. Vicky 24 mars, 2014 at 23:40

  så fin alltså, GRATTIS igen <3

  Reply
 3. LYFTMER 26 mars, 2014 at 03:42

  Grattis i efterskott! 😀
  Så god tårtan/kakan ser ut! kan man köpa den i nån konditori eller bakar du/ni den själv?

  Reply
  1. Anna María 27 mars, 2014 at 09:40

   Tack! Jag har bakat den själv. I korta drag är det en sockerkaka med kolakräm på.

   Reply
 4. vardagskonst 30 mars, 2014 at 08:40

  Men fina! Jag har ju missat! Grattis i efterskott! <3

  Reply
 5. Maria 3 april, 2014 at 19:53

  Grattis i efterskott och vilken himla fin gif!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *