Våruppror ☼

Våruppror
Våruppror

Jag har som jag tidigare skrivit hoppat på Emmas våruppror. Det jag nu har insett är att min garderob är överrepresenterad av svart, grått och mörkblått. Inte så särskilt vårigt. Men några vårigare guldkorn har jag från min garderob som mest består av jeans och tröjor och väldigt lite pastellklänningar. Vårjacka (med stickad tröja under, det är ju nästan 0° när jag går till jobbet) och sneakers det har jag i alla fall kört stenhårt på. Sen har jag sått frön till balkongen och haft färska snittblommor inne. Det tycker jag är rätt vårigt.

Inspirerad av en vårig picknick tog jag på mig en röd- och vit-rutig skjorta, uppkavlade jeans och sneakers. Och idag skiner solen ☼

Häng med du också så kanske våren fattar vinken och börjar på riktigt.

3 Comments

 1. lovisa 27 mars, 2014 at 13:19

  riktigt riktigt fint!

  Reply
 2. Vicky 29 mars, 2014 at 00:32

  kan inte komma över snyggheten i air max.

  Reply
  1. Anna María 30 mars, 2014 at 12:36

   Och jag kan inte komma över hur sköna dom är!;)

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *