Äntligen har jag tagit mig tid och fotat vårt badrum som har renoverats. När vi flyttade in i lägenheten var badrummet rätt litet och trångt. Det var slitet och inte så himla fräscht. Sen tidigare har jag visat små glimtar från badrummet här och här tillexempel. I november delade jag med mig av mina önskningar för bardummet och faktiskt så har vi prickat av 6 av 8 önskepunkter.

✓ Vita kaklade väggar
✓ Fokus på golvet, marrockanskt kakel eller old english typ
✓ Stor spegel
✓ Trä
✓ Växter och gröna detaljer
✓ Marmor (?)
⟡ Koppar eller mässing
⟡ Tavlor på väggarna

Det känns så himla bra. Badrummet i sig är lite mer än 3 kvadrat så sort är det inte. Därför kändes tavlor på väggarna överflödigt och koppar och mässing skippade vi helt enkelt. Flera gånger har både Philip och jag sagt högt till varandra att det här blev så himla bra. Vi flyttade en vägg så vi fick 50 cm mer badrum. Det gjorde att vi kunde få in en liten tvättmaskin också. Lyckobonus!

 

Our Bathroom
Our Bathroom
Our Bathroom
Our Bathroom
Our Bathroom
Our Bathroom

7 Comments

 1. vardagskonst 5 april, 2014 at 15:43

  Jag är så avundsjuk på det där golvet. Nästan så jag får lust
  att börja planera in en uppslitning av kakel i badrummet…

  Reply
 2. Vicky 6 april, 2014 at 01:15

  trodde först att badrumsskåpet var sådär enormt med hundra hyllor. sa WHAT högt till datorn innan jag fattade. hehe.

  Reply
 3. christin 6 april, 2014 at 09:33

  Haha, tänkte precis som vicky. Men nu till saken: SÅ FINT GOLV!!!

  Reply
 4. Pingback: Lucka nr 18: En bild på något fint du fått i år « Anna María

 5. Pingback: Hemma hos mig: Sovrummet « Anna María

 6. Pingback: Drömmen om att göra om köket | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *