Jag har alltid varit en morgonmänniska. Jag gillar att vakna först, smyga upp ur sängen och bara skrota runt hemma. Det bästa så här års är att det är ljust tidigt på morgonen och jag bara längtar efter att få gå ut och gå innan frukost. Att dessutom äta pannkakor, typ det godaste jag vet till frukost en helg är så lyxigt. Jag gillar mina pannkakor supertunna. Det har jag lärt mig av min mormor. På Island äter man pannkakor rätt ofta och då ska de vara tunna, typ så tunna att du kan se igenom dem. Sen steker man dem på en speciell pankakspanna. Är helnöjd över att vi har en vanlig spis igen och inte en induktionshäll som vi hade i gamla lägenheten. Nu kan jag ju äntligen använda pakakspannan. (Typ den enda fördelen att inte ha induktionshäll faktiskt.) Mitt bästa tips är att göra smeten på kvällen innan och hälla i den i en urdiskad ketchupflaska. Då är det bara att klämma ut pannkakssmeten på pannan och steka.