En smak av sommar

Summer vibes

I fredags rensade jag skrivbordet på min jobbdator. För mig är det en viss tillfredsställelse att inte ha massa tjafs och ikoner som ligger och stör. Jag har nämligen en tendens att lägga allt möjligt strunt där som jag tänker att jag senare ska sortera upp. (Vilket typ inte händer.) Det brukar sluta med en mapp som heter DESK och ett nummer efter. Där ligger alltså stökiga skrivbord ihopsamlade i en mapp, som sen läggs i en ny mapp när nästa omgång skrivbord blivit för stökigt. Och så kan det fortsätta till DESK4 eller 5. Hemskt och ingen ordning alls.

Men! Jag har blivit bättre och håller faktiskt mer ordning vilket känns lugnande inombords. Hur som helst. Där i en mapp som hette Bilder från Sanna hittade jag denna pärla från förra sommaren när vi var nere och hängde i Halmstad. Kravlösheten, vännerna, goda maten, stranden, sanden, lugnet, barfotafotboll i gräset, SOMMAREN.

Och nu är den här ☼

1 Comment

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *