Från bloggarkivet: 2005

Hurra och fanfarer idag har jag bloggat i nio år. NIO! Jag tänkte jag skulle ha en liten tillbakablick på åren jag har bloggat och vi börjar med 2005.

2005
Jag började blogga i slutet av trean i gymnasiet. Jag skulle inom några veckor ta studenten, min framtid var som ett oskrivet blad. Jag gick Media med inriktning Grafisk Kommunikation och på min skola hade vi en elevutställning sista veckan där vi visade upp vad vi gjort under våra tre år. Branschen bl a reklambyråer och andra företag var inbjudna och vi skulle visa upp att vi var hungriga och ville ha jobb. Jag sökte stipendier och ville verkligen visa upp mig på ett bra sätt för branschen. Jag kämpade för att betygen skulle bli så bra som möjligt. I övrigt höll jag på att ta körkort och spelade fotboll. Jag hade sökt ett gäng utbildningar men var ändå ganska säker på att jag inte skulle tacka ja om jag väl kom in. Jag hade nämligen fått två månaders jobb på en reklambyrå i Uppsala.

När jag bloggade till en början var det mer som ett sätt att hålla kontakten med Emma som också startade blogg då. Jag skrev kryptiskt och helt utan bilder.Men det är ändå himla kul att kunna titta tillbaka och minnas.

utdrag bloggen

Men så ändrades mina planer och jag blev antagen till en utbildning i Piteå. Efter att jag hade fattat att vad tusan är två månaders jobb jämfört med en hel utbildning så tackade jag ja och flyttade nästan 100 mil. Jag blev något sämre på att blogga och skrev om än ännu mer kryptiskt. Jag flyttade in i min egna lägenhet och lärde känna massa nya människor. Däribland Philip.

utdrag bloggen

Philip och jag hade börjat hänga en del och här finns faktiskt en bild på vår första puss. Jag visste inte hur jag kände inför oss och vi hade några toppar och dalar, minst sagt, till en början.

2005

Jag lärde känna massa nya människor, gick på fester, dansade sena nätter på kåren och hängde massor med Philip, Fredrik, Åsa och Frida. Att bo själv och bestämma själv var så jäkla bra. Jag trivdes och hittade mig själv mer och mer. Det var det från 2005.

3 Comments

  1. Lania 23 maj, 2014 at 17:03

    Det här är det absolut bästa med att ha bloggat så sjukt länge. Har också hållt på sedan 2005 och har kvar inläggen om de första känslorna kring Piteå. Tänk att om 20-30-40 år kunna gå tillbaka och läsa vad man tänkte som fjunig tonåring. Fantastiskt! 🙂

    Reply
  2. Pingback: Från bloggarkivet: 2006 « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *