Pastellhår 2.0

Pastel pinkish hair
Pastel pinkish hair
Pastel pinkish hair

Egentligen skulle jag bara färga min utväxt när jag var hos min frisör här om dagen. Men så pratade vi lite och kom fram till att ett rosa hår nog skulle passa ganska så bra. (Valtider och allt sånt.) Och jag gillar ju pastelligt hår, så varför inte? Tyvärr tvättas ju det ur så himla snabbt. Första dagarna var det mer tryck i färgen, men nu börjar det blekna. Men så länge det sitter är jag glad.

I vintras hade jag en mer lila ton, gillade det massor också.

6 Comments

 1. Vicky 17 maj, 2014 at 20:47

  härlig du är! jättefint. du borde liksom beta dig igenom hela regnbågen : )

  Reply
  1. Anna María 20 maj, 2014 at 08:03

   Haha! Ja, jag borde kanske göra det. En färg i taget liksom. Fint.

   Reply
 2. Karin 18 maj, 2014 at 23:05

  FINT! Passar dig hur bra som helst ju.

  Reply
  1. Anna María 20 maj, 2014 at 08:03

   Tack! Tänkte faktiskt att du skulle gilla det.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *