Vita skor, bruna ben och varma sommarnätter

New chynky shoes
New chynky shoes
New chynky shoes

Jag har länge, sjukt länge faktiskt drömt och letat efter det perfekta paret vita klumpiga sommarskor. Nu äntligen har jag ett par i mina ägor. Jag tänker mig varma sommarkvällar, picknick i Tanto, heldagshäng på Långholmen, tidiga morgnar, ljumna nätter och bruna ben. Fy tusan vad mycket kul vi ska ha. Jag och mina nya skor.

6 Comments

 1. lovisa 11 maj, 2014 at 20:36

  fantastiska! är de plastiga eller mer… tunga liksom?

  Reply
  1. Anna María 11 maj, 2014 at 21:25

   Tunga. Faktiskt sjukt tunga. Ingen plastighet alls i dom.

   Reply
 2. Sara 11 maj, 2014 at 21:36

  Men oj så fina! Får man fråga vart du har köpt dem?

  Reply
  1. Anna María 12 maj, 2014 at 07:26

   Självklart får du fråga det. Jag köpte dom från ett Australiensiskt märke som heter WindsorSmith. Tyvärr var deras storlekstabbel som konverterade Austrailensiska storlekar till Europeiska helt fel, så mina skor är för stora. Tänk på det om du handlar därifrån.

   Reply
 3. Julia 11 maj, 2014 at 22:56

  Så fina! De ser sådär perfekt klumpiga-men-ändå-bekväma ut.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *