Hej och glad lördag på er!

En kul och pepp nyhet är att jag har blivit nominerad som finalist i ”Pattex Blog Awards – ett bloggpris där duktiga och inspirerande hobby- och DIY-entusiaster ska hyllas” som de själva skriver. Det känns så kul och ärofullt att jag är en av 5 finalister. Jag skulle bli så glad fall ni ville lägga en röst på mig. Rösta på mig i Pattex Blog Awards här. När ni är på själva röstningssidan, klicka på bilden på mig och sen på Rösta här-knappen.

Tack snälla! ♡

På tal om pyssel och DIY så har jag lagt till tre favoritpyssel i sidomenyn (till höger) på bloggen. Så att det ska gå lätt att hitta dit.

10 Comments

 1. Christin 14 juni, 2014 at 17:43

  Kul och hejja dig! Du har min röst!

  Reply
 2. lovisa 14 juni, 2014 at 18:44

  yeah! grattis! såklart jag röstar 😀

  Reply
 3. Vicky 15 juni, 2014 at 23:55

  såklart! pöss!

  Reply
 4. sveinung 16 juni, 2014 at 12:27

  Bra! Du er dyktig! Stemt.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *