Ett fräknigt vykort

Summer

Som sommaren är nu vill jag att den ska vara jämt och hela tiden. Därför tänker jag maxa det sista jag har kvar på semestern genom att njuta, vara ute så mycket det bara går och helst inte sitta inne vid datorn. Snart hoppar jag in i en minibuss och åker upp till Östersund för en långhelg med fina vänner. Vi hörs när jag är tillbaka och jag hoppas att ni njuter så mycket ni bara kan av sommaren.

4 Comments

 1. Malin 24 juli, 2014 at 19:26

  Ja njut! Semester är det bästa som finns. Jag tänker låtsas att jag har semester när jag börjar jobba igen 🙂

  Reply
  1. Anna María 28 juli, 2014 at 21:47

   Ja, men visst! Svensk sommar och semester <3

   Reply
 2. Beata 25 juli, 2014 at 11:02

  fin du är! somrig!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *