När hösten kommer

autumn

Alla bildkällor hittar ni via min Pinterest 

Idag var första dagen som jag hade långbyxor på mig på flera månader. Mest tycker jag det är sorgligt, jag vill att den här sommaren ska stanna kvar för evigt. Benen känns liksom instängda när jag har trånga jeans och det blir ännu ett tecken på att det är kallare och snart höst. Men! Hösten är ju rätt himla fin också. Och augusti är ju faktiskt fortfarande sommar. Bara för att jag har långbyxor på ett AC-kallt kontor betyder inte att det inte blir fler bad eller sommarkvällar utomhus. För innan hösten helt är här ska jag en sväng till Dalarna med några kompisar, bo i stuga och springa Vasastafetten. Sen ska jag också åka till Danmark på bröllop i början av september. Jag tänker mig åtminstone att det då kommer vara en himla bra och fin tid.

Om jag fick drömma skulle min höst ha mycket natur, gärna stora vidder, höga fjäll och eldröda färger. Jag vill vara hemma och pyssla, testa nya recept och läsa fler böcker. Stora tröjor och långa halsdukar. Varm choklad och nybakade kardemummabullar. Hösten du är välkommen men först ska jag bli klar med sommaren.

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *