Vasastafetten 2014

I helgen var det dags för andra året och lag The Ten Timberwolvez att springa Vasastafetten. Det är alltså Vasaloppet (Sälen – Mora) 9 mil fast i stafettform. För den som vill så såg Vasastafetten 2013 ut såhär.
Vasastafetten 2014
Det började med ännu en Roadtrip. Har åkt så sjukt mycket minibuss denna sommar alltså. Fint! När vi kört i en timme ungefär stannade vi till vid en ensam thaikiosk längs vägen och åt lunch. (Kuriosa: insåg sen när vi åkte därifrån att jag ju faktiskt spelat fotboll där (Fjärdhundra för den intresserade) när jag var betydligt yngre än jag är i dag. Kul återseende.)

Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
När vi kom till huset vi hade hyrt laddade upp med fin solnedgång och pasta carbonara.

Vasastafetten 2014
Morgonen och själva springdagen var det regnigt, kallt och dimmigt. När vi åkte ut till de olika kontrollerna kunde vi se flera löpare från Ultra Vasa. De springer alltså hela 9 mil själva. Det är helt sjukt och så imponerande.

Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014
Vasastafetten 2014

Det var lerigt, blött och så sinnessjukt roligt. Efter själva loppet åkte vi tillbaka till stugan. Lagade årets godaste tacos, badade, bastade och high fivade oss själva för att vi gjort så himla bra ifrån oss. Vi förbättrade den totala tiden med ca 22 minuter från förra året. Heja!

3 Comments

  1. christin 27 augusti, 2014 at 12:45

    vilka extremt natursköna bilder där i början!!! och hejja er!!!

    Reply
  2. lovisa 27 augusti, 2014 at 19:05

    nej men va? vet EXAKT vilken thaikiosk du menar. min pojkväns barndomshem är 500 meter därifrån!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *