Vaxholmsutflykt

A day in VaxholmI söndags tog vi bilen och åkte på utflykt till Vaxholm. Ingen av oss hade varit där tidigare nämligen. Det var varmt när vi kom fram så vi började med att dela på en mjukglass.

A day in Vaxholm
A day in VaxholmVi promenerade runt längs med vattnet och tittade på alla fina gamla hus och små gator. Vi åt lunch på Hembygdsgårdens Café och satt ute på udden. Fint.

A day in VaxholmEfter lunchen fortsatte vi gå på upptäcktsfärd och klättrade uppåt tills vi var högt uppe på en topp. Där la vi oss och vilade en stund.

A day in VaxholmJag läste bok, håller just nu på med Fredrik Backman – Min mormor hälsar och säger förlåt. Rätt fin faktiskt men otymplig att släpa runt på en inbunden bok på 450 sidor varje dag.

A day in VaxholmVi spanade på folk och bara njöt av att vara på en ny plats en aldrig varit på innan. Sen klättrade vi ner för berget och gick in mot centrum. Blev spontant svinsugen på att köpa ett hus och flytta dit på en gång. Vi funderade på var närmsta stora mataffär kunde ligga och om det egentligen skulle vara så himla krångligt att pendla. Sen snabbkollade vi hemnet och hus till salu. Det var dyrt.

Sen gick vi ner mot båtarna och färjelägret.

A day in VaxholmOch upp på bilfärjan.

A day in VaxholmVi hälsade på Johannes som jobbade.

A day in VaxholmFint välkomnande av kapten.

A day in Vaxholm
A day in VaxholmSen åkte vi fram och tillbaka mellan Vaxholm och Rindö. Efter det tackade vi Vaxholm för den här gången och åkte hem.

 

1 Comment

  1. Helly 14 augusti, 2014 at 22:57

    Blev sjukt avis på två saker; mjukglass som jag inte ens ätit i år samt att ha en vän som kör en båt!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *