FILMTIPS – Boyhood

Boyhood Poster Background 1 HD Wallpapers

I går var jag på bio och såg filmen Boyhood. Den tog 12 år att göra och en får följa huvudrollen Mason genom hans uppväxt. Det är samma skådespelare genom hela filmen och den är bara så bra. Ett fantastiskt fint drama om en uppväxt och en del av ett liv. Filmen i sig handlar inte om något och ändå om allt. Jag gillar verkligen draman där en bara får följa med och lära känna karaktärer på djupet vilket jag tycker att en får göra i Boyhood.

Mina förväntningar var svinhöga innan jag såg filmen och jag tycker ändå att filmen levde upp till dom. 2h 45 min har aldrig gått så fort och det är ett bra betyg. Sen ett extra plus för bra och tidsenlig musik filmen igenom.

Se den!

1 Comment

  1. Kajsa 24 september, 2014 at 10:38

    Det här känns som en måste-se-film! Tack för tipset!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *