I blåbärsskogen

In the Woods
In the Woods
In the Woods
In the Woods
In the Woods
In the Woods
In the Woods
In the Woods
In the Woods
In the Woods

Det är något alldeles extra fint att få åka ut i skogen, samma skogar som jag har besökt under min uppväxt, känna tystnaden och lugnet. Plocka blåbär och sen komma hem och baka en blåbärspaj. Och när en får göra det med några av världens finaste människor så känns det extra bra.

 

5 Comments

 1. Vicky 4 september, 2014 at 19:21

  att vara ute i skogen och plocka grejer verkar vara så fint och rofyllt. blir helt ställd nu när jag tänker på det men jag tror aldrig att jag har gjort det? har liksom ingen sån koppling i mitt liv. det här är märkligt. betongperson…

  Reply
  1. Anna María 5 september, 2014 at 05:33

   Du får helt enkelt följa med mig ut någongång när du är i Sverige under hösten. Skogsmullen.

   Reply
 2. sandra 5 september, 2014 at 08:17

  Är så glad att jag hittade in här, du tar verkligen härliga bilder 🙂
  Håller helt med dig om att få åka ut i skogen och plocka, en så härlig syssla. Och att man sedan kan baka något got av det hindrar ju verkligen inte en 😉

  Reply
 3. ISA 8 september, 2014 at 22:44

  oj, vilken skörd! och sista bilden (belöningen) är ju bäst <3
  tyckte förövrigt att det var en björn på en av bilderna och fick en nervös svettattack, modigt att stå så nära liksom 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *