Den som väntar på något gott

Greens
Greens
Det har tagit tid, lååång tid, men skam den som ger sig. Nu äntligen är det dags att smaka på den första snackspaprikan som jag sådde i våras. En av dem har blivit röd medan jag väntar på att de andra fyra också ska bli det. Är superpepp på den.

Greens
Greens
Greens
Sen har vi ju tomaterna också. De har liksom inte alls kommit igång eller mognat ute på balkongen alls. Trots optimala förutsättningar med söderbalkong och en riktigt bra sommar så har de inte blivit klara. Så när det började bli riktigt kallt för några veckor sedan var jag tvungen att klippa av tomatkvistarna och plocka in dem för att inte riskera att de skulle förfrysa utomhus. Det som är så himla bra med det är att en kan låta tomaterna få färg och mogna inomhus. Lägg bara dem på ett fat eller i en skål och vänta.

Rätt lyxigt ändå att kunna äta balkongodlade tomater i oktober/november.

7 Comments

  1. Matilda 30 oktober, 2014 at 08:52

    Vilken fin skörd ändå! Tomaterna är supervackra bara att titta på.

    Reply
    1. Anna María 1 november, 2014 at 08:06

      Ja, det blev ju ändå en ganska fin skörd faktiskt.

      Reply
  2. Vicky 30 oktober, 2014 at 20:19

    asså!!! ser ju ut som godis! *____*

    Reply
    1. Anna María 1 november, 2014 at 08:06

      Nästan lika gott som godis…. nästan…

      Reply
  3. Sandra 1 november, 2014 at 11:25

    Så fina bilder på dina tomater! Saknar mina som är slut sedan en vecka tillbaka :'(

    Reply
    1. Anna María 1 november, 2014 at 14:42

      Tack! Åh, jag vet den känslan. Jag vill inte äta upp mina då det ju innebär att de kommer ta slut.

      Reply
  4. Pingback: Att plantera om tomat, basilika och paprika « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *