En huvudsak

New cut
New cutJag har nytt hår, igen! Jag var nämligen med på en frukostvisning som Björn Axén hade i morse. Så nu känns håret lite fräschare och utväxten är ett minne blått (HA! var bara tvungen att ordvitsa nu när en fick chansen. Vet ju inte nästa gång jag kan ordvitsa om blått hår liksom.)

New cut

I och med att jag började dagen med visningen och skulle till kontoret efter den så var det bara att lägga den längsta delen av luggen en bit åt sidan (jag måste ju kunna se datorskärmen för att kunna designa) och sen helt enkelt gå på mina möten och jobba på som vanligt. Inga konstigheter mer än att jag har sett en liten My Little Ponny färgad lugg sticka fram i ögonvrån. Både fint och kul tycker jag.

Den blå, turkos, gröna delen av håret är gjord med Hair Chalk från Loréal och kommer därför att tvättas ur efter någon tvätt så jag var bara tvungen att föreviga det med en .gif när jag kom hem.

12 Comments

 1. Klara 10 oktober, 2014 at 00:44

  Häftigt! Helt rätt att ta tillfället i akt, tycker allt för många går miste om ordvits-chanser.

  Reply
 2. lovisa 10 oktober, 2014 at 01:08

  SÅ ballt! ytterligare ett bevis på att allt klär en skönhet *smickrar inför kommande bästisskap*

  Reply
 3. Ulrika 10 oktober, 2014 at 22:28

  Haha älskar gifen!! Snygg frisyr också!

  Reply
 4. Vicky 11 oktober, 2014 at 02:01

  amen färga det så!! permanent! svinsnyggt ju.

  Reply
  1. Anna María 13 oktober, 2014 at 00:31

   En blir ju sugen på det alltså!

   Reply
 5. Beata 11 oktober, 2014 at 16:38

  Så fin! du passar skitbra i blått 🙂

  Reply
 6. Pingback: En helg och 650 sidor « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *