Halloween 2014
Halloween 2014
Halloween 2014
Halloween 2014
Halloween 2014
Halloween 2014

I lördags firade vi Halloween och jag klädde ut mig till Mumie. Det blev en rätt billig maskeraddräkt och det mesta hade jag faktiskt redan hemma. Jag älskar när jag kan gräva i mina lådor och hitta delar till något som sen blir en utklädnad. Vita strumpbyxor, ett vitt linne, en gammal gardin som jag klippte av och gjorde någon form av kjol av och så köpte jag ett gäng gasbindor på apoteket som jag lindade in mig i. För att skapa den lite gamla smutsiga looken färgade jag allt i te (utom linnet för det vill jag fortsätta att använda som just vitt linne). Det gjorde verkligen det där lilla extra att få den där gammelvita färgen. Bonusen var väl mitt grön/blåa/gråa hår som sitter som berget efter en visning jag gjorde för en dryg vecka sedan. Trots att jag inte har helt varit kompis med färgen så tycker jag att den gjorde sig himla bra som mumie-hår.

Ett litet fint gäng kom hem till oss på fest innan vi gick ut. Men det får bli ett eget inlägg.

7 Comments

 1. Vicky 28 oktober, 2014 at 04:49

  du är alltid så himla duktig på utklädnader! fint!

  Reply
 2. elise 28 oktober, 2014 at 08:48

  alltsååå, hjälp mig. ska på fest med tema havet, vad ska jag vara som inte är skitsvårt att snickra ihop?

  Reply
  1. Anna María 29 oktober, 2014 at 22:06

   Åh, vad kul! Känns som ett ganska så brett tema. Du kan ju vara allt från sjöman till sjöjungfru, någon slags fisk eller klä ut dig till havet med hjälp av bubbleplast och blå tyll.
   Lycka till och ha så kul!

   Reply
 3. Pingback: Halloween 2014 – festen « Anna María

 4. Pingback: 12 grejer du kan klä ut dig till på Halloween « Anna María

 5. Pingback: Gör det själv #74 - Utklädnader till Halloween | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *