Helgen

Bed
In our bedroom
In our bedroom

Helgmorgonar när en vaknar av att solen skiner in i sovrummet och långsamt kastar värmande strålar i ansiktet. När dagen är lagom oplanerad, men ändå har någon fast punkt. Precis så har min helg varit. Middagar ute med Philip och Johannes, livsnjuteri på hög nivå, bättra på garderoben med varma tröjor och basplagg, rensa bort och fixa till balkongen, fika med Sanna, laga mycket mat så det räcker till matlåda, spelat dubbla innebandymatcher och så har vi köpt en robotdammsugare.

Annars försöker jag sitta så lite vid datorn det bara går. Har haft/fått musarm vilket gör att allt jag i princip gör, gör ont. Jag borde inte använda högerarmen och jag borde inte sitta vid datorn, men det är två saker som är extremt svåra att låta bli. Det jag däremot gör är att drömma om att få klart vårt sovrum, vi har fortfarande ingen sänggavel och inga nattduksbord. Så för ett tag sedan, en dag när jag kom hem från jobbet tejpade jag upp en origamifågel med washi-tejp bara för att något skulle hända på den tomma väggen. Och idag fixade jag provisoriska nattduksbord av två pallar.  Helst vill jag byta ut våran extremt höga säng. Men den är ändå himla bra då det är fyra stora lådor med förvaring under. Det får bli senare helt enkelt.

4 Comments

 1. Lania 13 oktober, 2014 at 11:52

  Jag fick musarm och en svullnad i handen för typ ett år sedan. Bytte mushand och lärde mig att musa med vänster hand tills högerhanden blev bättre. Skitsvårt, men det funkade och nu är jag sjukt bra på att vänsterhands-musa 🙂

  Reply
  1. Anna María 15 oktober, 2014 at 15:46

   Musarm suger verkligen. Försöker musa så mycket det går med vänstern, men nu har jag övergått till ritplatta och det känns faktiskt lite bättre.

   Reply
 2. Ulrika 13 oktober, 2014 at 20:51

  Jättefint med fågeln!! Jättefint att springa in i er i lördags också, det blev en jacka trots allt från Ö till A… Jag som inte skulle köpa något…

  Reply
  1. Anna María 15 oktober, 2014 at 15:45

   Tack! Men detsamma. Hehe, men en jacka kan ju faktiskt vara bra att ha nu när det blir kallare. Du fick ju den billigare i alla fall 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *