Om att klä ut sig

På lördag får jag äntligen klä ut mig igen då är det är dags för årets Halloweenfest för min del. Riktiga Halloween är ju egentligen den 31 oktober, men en får ta Halloween när festen är helt enkelt. Jag ligger något efter i maskeradplaneringen, men har en idé om vad jag ska vara. Det har ju blivit en hel del utklädnader och maskerader genom åren.

Vi kör en liten uppdaterad repris från ett tidigare inlägg och tar oss en titt på mina maskerad/utklädnader/halloween-utstyrslar genom åren.

Halloween 2013
Halloween 2013Halloween 2013 målade jag min egen skelettdräkt med akryl och självlysande färg.

A-fest!När jag fyllde 26 år hade jag A-fest och var utklädd till Avatar.

Kicki's American surprise partyNär Kicki fyllde 30 år var det överraskningsfest för henne, då var jag Indian.


Halloween 2011 var jag en sugarskull


Halloween 2010 var jag Amy Winehouse

IMG_7514_halloween09Halloween 2009 var jag Leeloo Dallas från Femte Elementet och Sanna var en fantastisk version av Corps Bride.


När jag pluggade på Hyper Island hade vi en del knäppa idéer för oss och hade under två omgångar en så kallad ”Challenge you wardrobe”. (Ursprunglig idé snodd från Cissi) Det går ut på att man under en arbetsvecka ska ha kläder efter olika teman. Här hade vi ”Bum-day”. Jag längst till höger inspirerad av radiopopparn från plattan.

lumberjacks
Här en annan dag av ”Challenge your wardrobe” där dagens tema är skogshuggare.


Här var jag polis när jag pluggade i Piteå typ 2007…


Sjuksyster, också i Piteå.


Här ska vi föreställa hiphopare av något konstigt slag. 2006 eller 2007 i Piteå. Jösses.

Vad är era bästa utklädnader och vad ska ni klä ut er till på Halloween?

8 Comments

 1. Ulrika 22 oktober, 2014 at 14:13

  Du är mästaren av utklädnader! Eftersom jag själv inte klätt ut mig sedan Piteå ungefär 🙁 så får jag varje år se fram emot vad du hittat på istället! 🙂

  Reply
 2. Vicky 22 oktober, 2014 at 19:57

  att du målade skelettdräkten själv! impressive. sugerskulls är så jäääkla fint btw. jag brukar inte vara så himla kreativ, men i år blir det sköj! tänkte klä ut mig till en viss webbläsare : )

  Reply
 3. Julia 22 oktober, 2014 at 23:52

  Skelettdräkten är ju så bra! Sjukt snyggt gjord. En av mina bästa utklädnader var nog när jag och mitt kompisgäng klädde ut oss till The Simpsons. Så kul att vara en hel grupp, men minns att jag vaknade morgonen efter med gul färg i hela sängen pga att den var lite väl svår att tvätta bort när man kom hem mitt i natten…

  Reply
 4. ISA 27 oktober, 2014 at 09:32

  men gud så du satsat!! hha om jag mötte dig i första dräkten hade jag sprungit och gömt mig :p

  Reply
 5. Sandra 27 oktober, 2014 at 10:01

  Så många fantastiska utstyrslar du har haft! Tror bara jag varit utklädd två gånger i vuxen ålder (så tråkig) och båda gångerna var jag pirat (jag sa ju det – så tråkig!). Blev superpepp på halloween nu!

  Reply
  1. Anna María 27 oktober, 2014 at 23:02

   Ja, men Halloween är ju himla kul (allra mest för att en då får klä ut sig)!

   Reply
 6. Alicia 7 november, 2014 at 18:53

  Skelettdräkten är ju helt fabulös! Den hade jag kunnat ha på mig till vardags.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *