Äta bör man, annars dör man sägs det ju och här kommer ett gäng goda, fina, roliga saker jag har ätit den sista tiden. När vi var ute i skogen den stora svamplockadagen fick vi med oss en hel del svamp, på kvällen lagade vi trerätters svampmiddag. Som försnacks friterade vi blomkålssvamp som vi hittade. Vi friterade både med frityrsmet och helt naturella. De naturella var nog snäppet godare alltså. Förätt, smörstekta kantareller på en macka. Det är bara så himla gott! Så till huvudrätt (vi var rätt mätta vid det här laget) gjorde vi en pasta med blandsvamp. Hej och hå vad gott! En kväll åt vi på restaurang, erhm, jag menar IKEA. Vegetarisk schnitzel med pommes och bea. Mättar i alla fall. En dag lagade jag en supergod grön (var betydligt grönare på riktigt) ärtsoppa från Mjölk & Arsenik. Superlätt, billig och god! Tips! För att använda all svamp vi plockat gjorde vi en pytt i panna en kväll också. Bruschetta. Världens lättaste och godaste mat nästan. Philip hittade burrata i vår matbutik och lyckan var gjord! Alltså, stek/rosta ett bra bröd, gnugga med vitlök, ha på tomat, mozzarella/burrata, basilika, svartpeppar, salt och ringla över olivolja! OMNOM! Innan bio-mat på Zocalo. Gillar deras tacos himla mycket alltså.