Filmhelgen

Weekend breakfast
Weekend breakfast
Weekend breakfast

Den här helgen har varit riktigt efterlängtad. Jag behöver verkligen ha helg och slappna av för att hinna vila upp mig. Men! Det som både är bra och dåligt är att helgen är helt superplanerad med massa hitte-på. Idag är det en maxad filmfestivaldag. Så, först uppladning med frukost hemma för att sen se den 3h 16min (!!!) långa filmen Winter Sleep, sen lunch innan vi går på ett seminarium där Mark Cousins ska i realtid leverera historisk oddyssé över festivalens filmer. Det kommer nog bli spännande. Sen har vi lite paus och kan förhoppningsvis äta gott innan vi ska se Whiplash. Jag kommer vara helt slut när dagen är klar.

I morgon ska jag peta in lite jobb under de få timmarna som det finns dagsljus jag jobbar med ett kul projekt som jag kan berätta lite mer om när det närmar sig. I och med att det även är sista dagen av filmfestival så ska jag såklart också se film, troligtvis hinner jag bara med en film. Wild. Men det känns som en finfin avslutning på hela festivalen. Sen behöver jag nog vila mitt huvud från film i några dagar i alla fall.

Vad har ni för roliga helgplaner?

8 Comments

 1. ISA 15 november, 2014 at 15:11

  åh, den frukosten. Sa nästan ett högt ”men åååh” här på cafeet 😉

  Reply
 2. Jessica 15 november, 2014 at 18:44

  Alltså dessa bilder! Så fina!

  Reply
 3. Bella 15 november, 2014 at 20:36

  Hej Anna Maria!

  Såg det fina bordet du fixat till, och tyckte det blev superbra!
  Min fråga till dig är egentligen om dom två delarna av bordet går att ta isär och använda var för sig, alltså så att det blir två separata bord? Eller är de fästa vid varandra på nåt sätt?

  Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta men jag hoppas att du förstår hur jag menar! 🙂
  Skulle vara supersnällt om du ville svara! 🙂

  Reply
  1. Anna María 16 november, 2014 at 15:20

   Tack snälla Bella. Det är två separata bord så du kan ha dom var för sig, inga problem. 🙂

   Reply
 4. Vicky 16 november, 2014 at 00:18

  gudars så gott det där ser ut. här sitter jag och kokar falvfabrikatstortellini liks. min helg är typ äta träna festa peppa. livets bästa!

  Reply
  1. Anna María 16 november, 2014 at 15:21

   Låter ju som en himla bra helg ju!

   Reply
 5. Sandra 17 november, 2014 at 07:35

  Så mysigt det både ser ut och låter! Tycker att tallrikarna är så himla fina med 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *