Lördagsbrunch på Lydmar

Lydmar brunch
Lydmar brunch
Lydmar brunch

Tidigt i lördags morse åkte jag och Philip in till Lydmar hotell för att äta brunch. Som sällskap hade vi Kristin, Marco och Hector. Vi var först på plats och hade hela buffén för oss själva. Så lyxigt och gott. Vi åt länge och fick en finfin start på dagen. Så välbehövligt för min del att få slappna av och inte känna någon jobbstress. Typiskt bra början på en lördag.

2 Comments

 1. ISA 24 november, 2014 at 07:44

  lyxen att vara först på plats med ett helt orört buffébord :))

  Reply
 2. Sandra 24 november, 2014 at 15:27

  Hotellbrunch är ju det finaste som finns!

  Angående kottarna så har jag faktiskt ingen aning 😛 Kanske är bortskämd som bor på ett ställe fullt med tall överallt. Jag plockade i alla fall mina i fredags och då fanns det jättemånga på marken så jag tror verkligen inte det är försent om du vill ge dig ut nu 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *