När hösten kom, genom min telefon

instagram

Vi tar en titt på vad som har hänt på min instagram den senaste tiden.

Hösten ville inte riktigt komma och sommaren höll sig kvar. Jag åt djungelgurka från balkongen, tittade på solnedgången från Skinnarviksberget, gick på Gröna Lund med Philip och Stina. Vi åkte ut i skogen för att leta svamp, men hittade bara ett kranium från ett djur. Vi åkta till Mora och sprang Vasastafetten. Jag var på jobbmöte i Göteborg och jag åkte till Danmark på bröllop. Jag gick och röstade. Morgnarna var alldeles dimmiga och kylan kröp fram. Världens bästa fyllde år och vi åkte till Sandviken på kräftskiva. Jag visade en guide på ett DIY halsband. Gjorde en ny skogsutflykt och lyckades betudligt bättre denna gång. Jag testade fritera egna donuts, blev blå i luggen och njöt av höstfärgerna. Jag var mumie Halloween. Vi åt lyxfrukost på jobbet och jag vill äta honung på all mat pga dögullig förpackning.

Vill ni följa mig så heter jag @Dnilva.

2 Comments

  1. ISA 3 november, 2014 at 18:19

    vilka härliga bilder. Sötaste honungs-förpackningen jag sett. ever.

    Reply
  2. Sandra 5 november, 2014 at 07:57

    Ser ut som att hösten var väldigt fin hos dig och bjöd på många guldbitar 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *