Nyinflyttade kaktusar

Cacti
I förra veckan stannade vi till i Liljeholmen för att handla, då passade jag på att gå i en av mina bästa butiker. Nämligen TGR. Även om den i Liljeholmen är lite liten så finns det oftast en och annan godbit där. Denna gången hittade vi en cup-cake-kupa. Perfekt för en liten kaktus tänkte jag.

Cacti
Och det har visst råkat bli några kaktusar på sista tiden. Så himla fint tycker jag.

Cacti
Den här lilla Musse-Piggiga fick flytta in i badrummet.

Cacti
Dock inte lika kul när jag skulle flytta över den stora runda till terracotta-krukan. Jag eh, tappade den. Rätt i handen. Jäklar i min låda vad det gjorde ont och blödde. Tusen nålar fick en helt ny innebörd alltså.

3 Comments

 1. Vicky 25 november, 2014 at 08:00

  kaktusar är så himla fint!! extra tjusigt med glaskupan (för att inte tala om bilen!).

  Reply
 2. Beatrice 26 november, 2014 at 16:33

  Älskar kaktusar rent estetiskt, men har inga eftersom jag inte har en aning om hur man någonsin ska våga plantera om dem. Hur gör man ens? Man kan ju knappast bara ta handen runt kaktusen och dra ut den som man gör med andra växter? Nä, vackra, men kanske inte optimala att ha i kruka, hehe.

  Reply
 3. Maria 4 december, 2014 at 10:55

  Åh jag ryser när du skriver om när du tappade den stora. Aj! Men fint med alla kaktusarna i krukor!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *