På väg mot helgen och äventyr

En av mina bästa känslor är när jag vet att jag och ett gäng fina människor ska iväg och hitta på något. Som idag till exempel, jag, Philip och Stefan tar tåget ner till Helsingborg för att hälsa på Patrik och hänga hela helgen. De flesta roadtripsen jag har gjort i år har dock varit med bil. Helst minibuss. Stämningen i bilen, peppen och den förväntan som ligger i luften är den bästa. Jag har haft för vana att mitt i peppen försöka fånga de där fina ögonblicken med telefonen. Så här kommer fem bilder från bra roadtrips jag har gjort i år.

Summer in Halmstad
Sommarens första tur. Philip och jag på väg ner till Halmstad.

Weekend in ÖstrsundEn hel minibuss med överpeppat folk på väg till Östersund.

Vasastafetten 2014På väg i bilen till Mora för att springa Vasastafetten.

RoadtripNågonstans i höjd med Dragon Gate på väg till Sandviken för att gå på kräftskiva.

Sigrún & Mortens weddingOch sist men finkläddast. Cecilia, Tobias, jag och Philip på en krokig väg i Danmark på väg till Sigrún och Mortens bröllop.

4 Comments

 1. Vicky 28 november, 2014 at 18:15

  håller med, det ÄR ju typ den bästa känslan. sockerdrickspirr och förväntan i kroppen. kompisar, äventyr och resa. <3?!?

  Reply
 2. lovisa 28 november, 2014 at 18:42

  alltså åh överpeppt inlägg! vill ju bah hoppa in där i bilen!

  Reply
 3. ISA 29 november, 2014 at 08:19

  Pepp är det bästa!!

  Reply
 4. Ellen 8 december, 2014 at 18:36

  Åh kul! Vet känslan!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *