2014 i listformat

Hux flux så var det sista dagen på år 2014. Det gick helt galet snabbt måste jag säga. Efter sommaren har året bara susat förbi i en himla fart och jag har knappt hunnit att känna efter. Tror att mycket beror på att jag har jobbat mycket och jobbat med flera saker vilket har gjort att fritid och avkoppling har prioriterats bort. Men precis som både 2012 och 2013 har jag sammanfattat allt i en liten lista.

Paris day 3Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Jag blev delägare och var med och startade upp en byrå. Jag vann ett bloggpris. Åkte till Paris. Köpte en bil.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, flera faktiskt. Så jag har massa gulliga barn runt mig.

Dog någon som stod dig nära?
Tack och lov dog ingen av mina närmaste, men för några veckor sedan gick en som inte alls var färdig med livet bort. Det är så brutalt, orättvist och fel.

Iceland day 1Vilka länder besökte du?
Frankrike, Danmark och Island

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Mer tid och struktur. Tid hemma, struktur på jobbet.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Är rätt så dålig på att minnas datum faktiskt men för att klämma ur mig nåt så säger jag. 1 februari då vi startade Äventyret (byrån jag jobbar på). 14 december när jag pussade och kramade mormor och morfar hejdå på Island.

Vad var din största framgång 2014?
Att jag har fått mer utrymme och möjlighet att göra fler DIY- och pysselprojekt. Att jag har läst böcker när jag åker tunnelbana istället för att stirra ner i min telefon (kan tyckas att den här punkten är lite futtig, men det är svårt att lära gamla hundar sitta som en brukar säga).

Största misstaget?
Vill inte se saker som misstag utan försöker att lära mig av dem istället, men om jag ska ta med mig en lärdom från det här året är det att jag vill bli bättre på att säga ifrån.

New chynky shoesBästa köpet?
Har haft en ganska så inköpsfattigt år i år. Har inte handlat särskilt mycket kläder, prylar eller andra materiella ting. Men badrummet köpte vi ju ändå så det är ett bra köp. Det andra är mina vita klumpiga skor. ÄLSKAR DOM!

Weekend in ÖstrsundGjorde någonting dig riktigt glad?
Att få åka på roadtrips och minisemestrar med Philip och mina kompisar.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Do it again – Røyksopp ft Robyn,
Slå mig hårt i ansiktet – Thomas Stenström
La Belle Epoque – Kent

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Så sämst, men jag har varit ledsnare. Eller mest egentligen obrydd och likgiltig, men det har gjort mig ledsen.

In our bedroomVad önskar du att du gjort mer?
Sagt ifrån, ställt krav, vågat. Sovit bättre.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Drömt mindre mardrömmar.

Favoritprogram på TV?
Homeland, Orange is the New Black, Game of Thrones, Dessertmästarna och Vem vet mest

What I'm readingBästa boken du läste i år?
Cirkeln triologin! Gjorde inget annat än att läsa där ett tag vilket också resulterade i att jag fick en sån yrsel efter att ha flyttat ögonen fram och tillbaka nästan oavbrutet i tre dagar. Ehrm, jag lugnade ner läsandet en aning efter det.

Största musikaliska upptäckten?
Instrumental musik när jag jobbar. Det är så bäst.

Något du önskade dig och fick?
Att mina närmaste lever och mår bra.

New cutNågot du önskade dig och inte fick?
Fler stora modelljobb.

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Hängde med Philip och såg Grand Budapest Hotel på bio.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag slutade drömma mardrömmar och att skrika om nätterna.

Summer in HalmstadVad fick dig att må bra?
Philip, kompisar, solen, semester.

Vem saknade du?
Återigen alla som bor för långt bort.

De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat jättemycket nya människor, men jag är så glad att jag har börjat hänga mer med Kristin. Tycker så himla mycket om henne.

Made in Sweden - Mama #5
Mest stolt över?
Mig själv att jag har fucking fixat det här året alltså! High five till mig!

Högsta önskan just nu?
Att 2015 blir ett kick-ass år med kul jobb, många resor till spännande platser, roadtrips, och att ni alla som läser stannar kvar här med mig under nästa år. För det kommer bli ett fint år.

4 Comments

 1. christin 31 december, 2014 at 10:32

  Det där med att läsa en bok istället för att slösurfa på mobilen blir ett nyårslöfte som jag kommer sno rakt av!!! Hoppas också att 2015 blir ett kick-ass år – heja heja!!

  Reply
 2. christin 31 december, 2014 at 10:47

  Förresten! Känner (tyvärr, buhu) igen mig i det där med att känna mig så himla skit-samma. Det är SÅ trist – så hoppas inspirationen infinner sig hos oss både under 2015 igen. Det blir ju faktiskt både roligare och lättare då. Stor kram!

  Reply
 3. Pingback: 2015 i listformat « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *