Lucka nr 18: En bild på något fint du fått i år

Dags för lucka nr 18 i Emily Dahls julkalender.

Our Bathroom
Our Bathroom

Lucka nr 18: En bild på något fint du fått i år

Även om jag faktiskt inte har fått detta i den bemärkelsen att fått betyder att någon har gett mig något i present så är nog badrummet något som jag har använt oerhört mycket (av rätt så naturliga skäl) och ändå fått i och med att det är något nytt. Vi flyttade in i lägenheten i februari i år och badrummet var så sjukt litet. Vi (särskilt Philip) la ner så mycket tid på att tänka och planera hur vi ville ha det. Vi flyttade om golvbrunnar för att få mer plats och flyttade också en vägg. Här samtidigt så var jag med och startade upp ett företag och jobbade så sjukt mycket. Inklusive flytt och renovering blev det, en något, (läs vansinnigt), intensiv period. Men det gick! Jag älskar det gröna golvet Dandelion från Marrakech Design som vi tillslut valde. Här kan du se fler bilder från det gröna badrummet.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

2 Comments

  1. Vicky 18 december, 2014 at 20:04

    drömgolv <333

    Reply
  2. Sandra 19 december, 2014 at 07:59

    Älskar ert golv orimligt mycket. vill ha det mönstret överallt känner jag nu!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *