Lucka nr 21: En bild på någon som du ska fira jul tillsammans med

Dags för lucka nr 21 i Emily Dahls julkalender.

Family weekend

Lucka nr 21: En bild på någon som du ska fira jul tillsammans med

Det här är min lillebror, Hannes. Vi ska fira jul ihop i år hemma hos mina föräldrar. Det är fyra år sedan vi firade jul ihop på själva julafton. Så jag tycker det ska bli riktigt fint att få vara med Hannes, mamma, pappa, farmor och Philip. Mina förhoppningar inför julen är att vi hinner spela spel, äta god mat, sitta hela familjen i soffan och kolla på film. För min del blir det första julaftonen i mina föräldrars lägenhet. Det blir en ny grej med nya traditioner och ny känsla. Trots att jag är en ganska så traditionsbunden människa, åtminstone när det kommer till julen så är ändå det viktigaste att jag ska få vara med familjen och att alla mår bra och lever, för det är inte en självklarhet, vilket jag tyvärr blev brutalt påmind om tidigare i veckan.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

2 Comments

  1. Vicky 21 december, 2014 at 13:17

    men åh. hoppas du är okej. livet är så jävla skört, orkar inte alltså. låter som att du kommer få en fin jul iallafall.< 3

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *