Lucka nr 24: En bild som bäst beskriver din december

Dags för lucka nr 24 i Emily Dahls julkalender.

Gulfoss

Lucka nr 24: En bild som bäst beskriver din december

Jag tycker att december gick så himla fort, jag jobbade några dagar, åkte till Island och när jag kom hem jobbade jag lite till. Sverige-december var rätt så himla värdelös tycker jag. För mycket jobb, stress och tråkigheter. Men något som inte alls var värdelöst utan helt fantastiskt var de där 10 dagarna som jag var på Island. Så det är det jag kommer ta med mig från den här decembern. Snön, kylan, naturen och att få vara med min släkt. Särskilt fantastiskt var det att få vara med min morbror Ágúst (och Philip för den delen). Så den bild som bäst beskriver min december får bli den här från en frusen Gullfoss som vi tre åkte till.

Det här var sista luckan i ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

En stor eloge till Emily som har styrt med julkalendern. Det har varit så kul att läsa andras luckor och att försöka tänka ut vad för bild som bäst passar till nästa. Tack!

1 Comment

  1. Ulrika 24 december, 2014 at 14:09

    Förstår fortfarande inte hur det där mäktiga fallet kan frysa?! Makalöst!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *