Lucka nr 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag

Dags för lucka nr 8 i Emily Dahls julkalender.

Everyday

Lucka nr 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag

Till vardags sitter jag ju mest på ett kontor och jobbar typ åtta timmar per dag framför en skärm. Så mina dagar är rätt lika varandra. Jobba framför datorn, gå på möten, jobba lite till detta är inte de mest fotovänliga tillfällena och därför insåg jag att det knappt finns bilder från mitt jobb. Men den här bilden som Philip tog på mig när jag webmastrade lite hemma en kväll i början av året får liksom symbolisera min vardag.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

1 Comment

  1. Nana 8 december, 2014 at 15:08

    Jag tycker det är så kul med denna kalender som gör att jag får ta del av små glmitar från olika personers liv om sådant man fastnat för eller som livet är!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *