Lucka nr 9: En bild från din arbetsplats

Dags för lucka nr 9 i Emily Dahls julkalender.

Breakfast at work
Lucka nr 9: En bild från din arbetsplats

En lyx på mitt jobb är att vi varje morgon får frukost. Det finns yoghurt, fil, müsli, olika surdegslimpor, ost, grönsaker, annat pålägg och Finn Crisp (min favorit). Det är så lyxigt att inte behöva äta frukost hemma. Eller lyxen ligger kanske snarare i att jag får sova liiiite längre eller hinna med något annat hemma, som typ att blogga på morgnarna vilket jag oftast gör. En superbra grej tycker jag i alla fall.

Det här är en del av ”Minnenas julkalender” av Emily Dahl.

3 Comments

 1. ISA 9 december, 2014 at 18:14

  den ultimata lyxen skulle jag säga! i framtiden ska jag med ha en arbetsplats med frulle. Punkt! 😉

  Reply
 2. Vicky 9 december, 2014 at 19:29

  ÅH. LYX. dör. älskar att byråbranschen är ju så jäkla bra på att bjuda på mat. *peppar*

  Reply
 3. Sandra 10 december, 2014 at 08:17

  Åh, det här är ju helt fantastiskt lyxigt. Vill också ha en sån arbetsplats 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *