Andra ställen på internet

Internet är ju en plats som jag hänger flera timmar per dag på. Förutom bloggen som fyller TIO år i maj har jag en hel del andra platser som jag huserar på. Julia gjorde en så fin genomgång av var på internet hon finns här om dagen och jag blev inspirerad att göra det också.

anna maría på bloglovin
Bloglovin
Här kan du följa bloggen, (och för den delen massa andra bloggar) gilla inlägg och hitta nytt att läsa. Funkar väl som en old school RSS-läsare. Jag har länge klamrat mig fast vid diverse RSS-läsare, men sen Google Reader lades ner så har jag inte riktigt hittat någon jag har varit helt nöjd med och då gav jag Bloglovin en chans och jag gillar’t.

 


Pinterest
Här kan du hitta en blandning av inredning, DIY, maskerad-inspiration, recept, design OCH gulliga djur. Jag pinnar det mesta jag tycker är fint helt enkelt. Jag älskar pinterest och tycker det är ett perfekt ställe att leta efter inspiration till vad en än kan tyckas behöva inspireras till.

 

dnilva on instagram
Instagram
Mat, häng, hittepå, natur och några selfies. Sök på @dnilva så hittar ni mig.

 

dnilva on flickr
flickr
På flickr har jag laddat upp de flesta bilderna till bloggen sen 2010. Så vill du ha en snabbgenomgång av mitt liv de senaste 4+ åren, kolla här. Förutom att det sparar plats på mitt webhotell genom att jag låter flickr ha hand om alla bilderna finns en annan mycket bra grej med just flickr. Vi har kopplat mitt konto till skärmsläckaren på våran Apple TV och när skärmsläckaren går igång på TV:n så blir det en minivisning av mina senaste 500 bilder. Så lätt att fastna och bara titta och minnas.

 

annamaria on spotify
Spotify
Jag finns även på Spotify och här kan du se mina publika spellistor. Det är en himla blandning av allt jag gillar.

Jag påbörjade en YouTube-kanal där jag har laddat upp gamla HowDo guider också, men jag vet inte riktigt vad det blir av den. Vi får se. Sen har jag också en användare på twitter, men jag har knappt twittrat sen jag gick ut Hyper Island vilket var 2010. (OMG!) Plus ett gäng andra jobbrelaterade plattformar, som LinkedIn och Google+. Och så en privat facebook. Det var best of min internetnärvaro just nu.

6 Comments

 1. Beatrice 27 januari, 2015 at 19:57

  Hm, kanske man borde göra något liknande den här själv? Det är ju alltid bra att folk kan kontakta en och se ens grejer på olika platser!

  Reply
  1. Anna María 27 januari, 2015 at 22:22

   Gör’e! Kul för en själv om inte annat att sammanfatta.

   Reply
 2. Vicky 27 januari, 2015 at 21:38

  gillade också google reader massor, men använder nu feedly, det borde du kanske testa annars! (känns typ som att det var du som tipsade mig om detta???). gäller ju bara att ställa om lite liksom.

  Reply
  1. Anna María 27 januari, 2015 at 22:22

   Hehe, ja, det var nog jag som tipsade om feedly. Använde det ett tag och gillade det bäst av alla jag testade. Sen började jag testa bloglovin och fastnade liksom 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *