De senaste dagarna har jag totalt embrace:at den här ledigheten alltså. Sovmorgnar, kollat på massa filmer, fortsatt med projektet sticka-en-tröja, spelat spel, bakat bröd och rensat ur och städat. Så innan jobb blir vardag igen tar vi och hoppar tillbaka till nyårsafton och tittar på de få bilderna som ändå knäpptes. Förrätt! Rökta räkor, egengjord dijon-aioli, sardeller, citron och två galet goda bröd som Marco hade bakat. Efter förrätten började de första fyrverkerierna smällas av och vi kikade ut från första parkett. Sen fortsatte vi med huvudrätten som bestod av Boeuf Bourguignon för köttisarna och så gjorde vi en Beet Bourguignon till mig. Innan vi visste ordet av så närmade sig klockan 00.00 så det var bara att ta med bubblet ut på balkongen och ladda upp för alla fyrverkerier vi skulle i horisonten. Kristin och Marco bor nämligen på sjätte våningen med utsikt hur långt som helst så förutsättningarna var ju minst sagt bra. Men! det var så sjukt dimmigt ute precis vid tolvslaget att vi knappt såg ner på gatan. Men vi stod ändå där och lyssnade på alla smällare och fyrverkerier som lät. Skål och gott nytt år! Efter nyårskålen blev det quiz-dags och vi spelade Kahoot där alla spelare använder sin telefon som svarsknapp. Dock är det rätt så olika nivåer på själva quizen, en del märkligt formulerade frågor och så, men ändå kul. Trots total mätthet kunde vi ju inte hoppa över efterrätten som var en gammal hederlig marrängswiss. Var så sjukt mätt egentligen, men var ändå tvungen att ta flera gånger eftersom marrängswiss är så himla gott. Mycket bra första maträtt på det nya året. Och ett fint och mycket trevligt firande.