Tavelväggen

Gallery Wall
Vi bara gjorde det, smällde upp tavlor på väggen över soffan. Det är en himla brokig blandning av bilder men det var vad vi hade samlat på oss och hade hemma. Så ekonomiskt sett var det bra. Jag tänker mig att vi så småningom kan byta ut det som inte känns rätt. Och även skaffa oss ram till bland annat islandskartan. Men tills vi hittat en bra funkar det fint att sätta upp med washitejp.

Gallery Wall
Här hänger som sagt en karta som vi köpte på Island nu när vi var där i december, en tjur med dunjacka, några vykort, en bild från när Philips föräldrar gifte sig, min mamma, en pingvin från society6, en val från Annika, några utrivna sidor från ett gratismagasin, en gradient från en presentkartong jag fick när jag fyllde år och Ron Burgundy med sin hund Baxter.

For the wall
Det bästa. Vi har inte gjort ett enda hål i väggen. Vi köpte de här magiska tavelupphägningsgrejen på Clas Ohlson. (OBS! Ej spons. I wish.) Du sätter ihop två delar med varandra som liknar någon typ av kardborre så sitter ena delen på tavlan och andra på väggen. För oss sitter det som berget och en behöver inte vara rädd för massa hål i väggen. Så. Bra.

6 Comments

 1. Victoria 17 januari, 2015 at 14:33

  Skönt att slippa hål i väggen! Men lossnar inte tapeten när man tar bort det sen?

  Reply
  1. Anna María 18 januari, 2015 at 17:41

   Jag har bara testat på målade väggar, men färgen har aldrig lossnat i alla fall.

   Reply
 2. Mikaela 17 januari, 2015 at 15:21

  Åh, älskar kartan och tjuren med dunjacka! Vilken smart tavelhängargrej?!

  Reply
 3. christin 17 januari, 2015 at 16:31

  Bästa tillvägagångssättet: Bara gör’t!

  Reply
 4. lovisa 17 januari, 2015 at 17:09

  valen!! <3

  Reply
 5. Pingback: Monthly Makers februari – Återbruk « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *