Sen jag fick rulla mina egna färska vårrullar i Frankfurt har jag varit sugen på vietnamesisk mat och särskilt sugen på att göra egna färska vårrullar. Jag gick lös på Pinterest och hittade sju spännande rätter som jag tänker att jag ska försöka prova på. ♡ Vietnamese bun cha with sticky spicy tofu ♡ Vietnamese Hot and Sour Tamarind Soup ♡ The Saturday Soup – vegetarian pho ♡ Sesame Crusted Tofu ♡ Bánh Cam Recipe (Vietnamese Sesame Balls) ♡ Seared Tofu Banh Mi sandwiches ♡ Vietnamese Spring Rolls with Crispy Tofu Först av allt får det nog ändå bli vårrullarna. För jag har typ drömt om dem sen jag åt det sist. Som tur är så jobbar jag ganska nära en stor och bra asiatisk livs så direkt efter jobbet tänker jag gå dit för att köpa allt och lite till av ingredienserna jag behöver. Är så peppad. OCH en till grej! Idag släpps månadens tema för Monthly Makers hos februarivärden Annica. In och läs mer om temat på hennes blogg. Undrar du vad tusan jag pratar om så kan du läsa mer om Monthly Makers här eller se Emelies sammanställning av januaritemat som var PAPPER här. Sen finns vi även på Facebook.