Cut & colour

New hair
ÄNTLIGEN! Jag har klippt och färgat håret och det var minsann inte en dag för tidigt. Nacken hade blivit lång och min utväxt hade blivit rätt rejäl. Känslan jag har nu är så härlig. Trots att jag klippte av en del så känns det nästan längre eftersom allt blev lite mer jämnlångt. En liten mini bob, typ. ♡

New hair
Som vanligt gick jag till Björn Axén och fick hjälp. De har gjort mer eller mindre allt med mitt hår sen 2009 och jag känner mig alltid i trygga händer när jag är där. Sen har jag ju gjort flera jobb åt dem också och inte alltid fått välja hur jag vill ha det. Hela spannet från kort svart hår med V-lugg till platinablont och däremellan bruna naturliga toner, rosa och lila pasteller och grafitgrått. Från att ha varit livrädd för att inte ha hår att lägga över öronen när jag var yngre (pga knäpp tanke om att jag skulle få öronen avklippta med en trubbig sax när jag låg och sov, som tur är är den tanken borta). Till att jag nästan är lite dumdristigt våghalsig och säger, ”äsch kör på, blir nog fint”, till de flesta frisyridéerna de har.

New hair
New hair

Mitt hår har varit med om en hel del, men sen är det ju faktiskt bara hår och det växer ju ut igen.

15 Comments

 1. Helly 16 februari, 2015 at 22:11

  Åh tjusigt! Måste verkligen också klippa mig och borde typ köra på kort hår igen då jag mer eller mindre hatar att borsta mitt bångstyriga hår =)

  Reply
 2. lovisa 16 februari, 2015 at 22:40

  blev sannerligen asfint! gillar din yolo-inställning också!

  Reply
  1. Anna María 18 februari, 2015 at 14:47

   Tack! Ha, ja det är sjukt mycket YOLO över min inställning till hår. Men ibland slås jag ju ändå av tanken att jag skulle kunna ångra mig.

   Reply
 3. Dani 16 februari, 2015 at 22:50

  Jaklar vad snygg du ar.

  Reply
 4. Ellen 16 februari, 2015 at 23:10

  Du passar så himla bra i det där! Superfint verkligen.

  Reply
 5. Vicky 17 februari, 2015 at 05:45

  FIN FIN FIN. bra val!!

  Reply
 6. ISA 17 februari, 2015 at 07:16

  du är så galet jäkla vacker/snygg/cool.

  Reply
 7. vardagskonst 17 februari, 2015 at 09:25

  alltså jag vet få som är så otroligt snygga som du är.
  sorry för ytlig kommentar, jag vet ju att du besitter massa
  kreativitet också men det blir bara så slående när jag ser en
  bild på dig, kram gumms

  Reply
 8. Sandra 18 februari, 2015 at 07:50

  Så fint, så fint så gaaalet fiiint!
  Känns som att du passar i prick allt men just den här ultrableka nyansen är grymt snygg!

  Reply
  1. Anna María 18 februari, 2015 at 14:51

   Tack! Gillar den väldigt mycket, men på morgnarna är det svårt att skilja var min genomskinliga vinterhud slutar och håret tar vid. Hehe.

   Reply
 9. Alexandra 26 februari, 2015 at 07:25

  Gud vad din frisyr passar dig bra, blir alldeles avis!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *