Helgen i Frankfurt

Weekend in Frankfurt
Weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
Weekend in Frankfurt
Weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
Weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
A weekend in Frankfurt
Weekend in Frankfurt

Förra helgen åkte Philip och jag till Frankfurt. Vi var där för att gå på Creative World (en stooooor pysselmässa), förutom att gå på själva mässan hann vi med en hel dag där vi kollade in själva Frankfurt. Som stad kändes det verkligen att det var mycket bank och business-folk i rörelse. Vi bodde bara några hundra meter från Frankfurt Hauptbahnhof vilket gjorde att vi hade nära till själva mässan och hyfsat nära att promenera in till stan. Arkitekturen i stan var så blandad. Ena huset var gammalt typiskt tyskt och det bredvid kunde vara hypermodernt och fyra gånger så högt. Det kändes stundtals inte alls som att vi var i en Europeisk stad, utan snarare som jag föreställer mig att städer i USA känns.

Jag åt en riktigt bra veg.burgare på Der Fette Bulle, magiskt god indisk mat på Saravanaa Bhavan som var en helvegetarisk indier och rullade egna vietnamesiska vårrullar på COA. Ändå överraskande bra mat tycker jag. Jag hade föreställt mig kött och korv i mängder och att eventuellt tvingas överleva helgen på kolhydrater i brist på vegetarisk mat. Men det gick ju galant!

Frankfurt var inte den roligaste staden jag har varit i men ändå så kul att komma iväg och få se en ny plats. Nu är jag peppad på nästa resa, oklart vart den går dock.

Och just det! Första omgången av Monthly Makers fick ett sånt enormt gensvar. Så många som var med och skapade något på pappers-temat. KUL! Här kan ni kika på Emelies sammanställning. Om du inte vill missa någonting rekommenderar jag dig att likea Monthly Makers på facebook. Nytt tema släpps den 10:e februari.

3 Comments

 1. ISA 9 februari, 2015 at 03:44

  vad vårigt det ser ut i Frankfurt. Gräs liksom :))

  Reply
 2. Sandra 9 februari, 2015 at 08:41

  Så mysig resa! Roligt att få åka på något sådant 🙂

  Reply
 3. Pingback: Några saker från Creativeworld 2015 « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *