En helg med firande

Birthday flowers    

Den här helgen har varit fylld av firande. Först firade jag mig själv genom att bjuda hem ett gäng vänner på födelsedagsfika. Lägenheten var full till bredden av braigt folk. Jag fick så många fina presenter och blommor. Älskar att det står blommor och växter här och var i varje hörn av lägenheten. 

Efter kak-lunchen som råkade bli pga tidsoptimism så kurrade våra magar extra mycket framåt kvällen. Så några gäster som dröjde sig kvar plus Philip och jag tog tunnelbanan in till Zinkensdamm för att äta på Pane Vino. Bra mat och vin överlag även om jag drog nitlotten när jag valde från menyn. 

Idag var det mer kalas på schemat. Vi skulle på ett annat födelsedagsfika. Mer bullar, kakor och tårta. Så efter den här helgen känner jag mig inte superpeppad på påskgodiset direkt. Kanske en smart taktik för att inte jag ska föräta mig på det. Men det är ju så gott med hembakat fika. 

Nästa vecka är ju kortvecka vilket känns väldigt passande. Jag hinner inte riktigt med allt kul som jag vill hinna göra. 

Hoppas ni har haft en fin helg också. 

4 Comments

 1. Mikaela 30 mars, 2015 at 00:22

  Låter som en toppenhelg! Jag hade helt glömt att det är kort vecka nästa vecka! Hade koll på att det var påsk, men på något sätt glömt att man brukar vara ledig åtminstone fredag men ofta också torsdagen! Sweeeeet!

  Reply
 2. Christin 30 mars, 2015 at 15:38

  Säger ju sig själv egentligen men vilken strålande bukett och bild!
  Och vilken maffig och bra helg 🙂

  Reply
 3. Karin 30 mars, 2015 at 18:16

  Vilken DRÖMbukett!

  Reply
 4. ISA 30 mars, 2015 at 19:11

  men hurra! firande är ju så kul. Speciellt när det är en själv som ska firas 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *