Födelsedagsfirande 1

Först och främst. Så kul med alla era fina bidrag till Monthly Makers! Jag samlar in dem till och med den 31:a mars, så än finns det tid att göra något skoj med lera. Men innan dess tänkte jag att vi hoppar tillbaka några dagar till del 1 i mitt födelsedagsfirande.

Saturday
I lördags morse vaknade jag upp till en snötäckt innergård i Uppsala hos mina föräldrar. Jag var här för att fira min och pappas kommande födelsedagar.

Saturday

Strax före lunch knackade farmor på dörren och kom in till oss för att äta lunch. Vi hade handlat och lagat mat hela morgonen.

Saturday

Det blev egengjord falafel igen, bara för att det är så gott! Men på grund av diverse omständigheter gjorde vi dessa på kikärtor på tetra, det var inte alls lika bra som att göra med kikärtor som en själv har kokat. Så tänk på det om du ska testa mitt falafelrecept. Hur som helst så blev det himla gott ändå.

Saturday

Och när vi dessutom kunde sitta ute på den inglasade balkongen och äta var det riktig vårfeeling. Ljust som tusan, men så himla härligt!

Saturday

Lite pavlova med jordgubbar och pomelo på det. Tack så mycket! Efter tårtan hoppade jag på pendeln tillbaka till Stockholm för att snabbt som bara den byta om och möta upp Jocke, Jonas, Kristin och Anna.

Saturday

På Calexico’s!

Saturday

Saturday

Jag åt tacos, churros och drack gott med supertrevligt och peppat sällskap. Vi alla skulle ju iväg till Ellas 25 årsfest. Själva festen var i ett kollektiv i en galet fin trävilla med massa uppstoppade fåglar, högt i tak och stora fönster. Så sjukt fint och som en dröm. Vi dansade och skreksjöng till 90-talshits tills jag blev hes och högtalaren la av. Då tackade vi för oss och åkte hem. Lång och fullspäckad dag med massa firande.

Saturday

P.S. Om du är som jag och läser bloggar frekvent, då kan du hjälpa Better Bloggers genom att delta i en liten undersökning, här kan du göra den och du får vara helt anonym.

4 Comments

 1. Mikaela 26 mars, 2015 at 23:25

  Ser ut som ett utomordentligt bra födelsedagsfirande! Jag ska fira lite i efterskott nu på lördag med några vänner 🙂

  Reply
 2. Vicky 27 mars, 2015 at 02:08

  din farmor är den gulligaste personen nånsin här på din blogg. och grattis igen! :**

  Reply
 3. ISA 27 mars, 2015 at 18:53

  Farmorbilden i dörren är ju klockren! sån charmig dam 🙂 superdag du verkar haft. Hurra!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *