Framtidsplaner för bloggen och lite hjälp från er

Friday face

Jag tycker det är så himla roligt att ni blir fler som fler som läser bloggen och jag tror det har en hel del med Monthly Makers att göra, (där jag för övrigt är månadens värd och kommer att släppa ett nytt tema nu på tisdag den 10:e, så håll koll). För att detta ska utvecklas och bli den fina plats som både jag och ni vill vara på så har jag påbörjat arbetet med att ta fram en ny design för bloggen. Nytt nu är att jag även håller på att lära mig (igen) att koda i HTML & CSS. Jag har kunnat grunderna sen innan och hackat fram diverse lösningar, men nu vill jag lära mig det ordentligt så att jag kan det helt. Sidan ska såklart bli helt responsiv och se grym ut i alla storlekar oberoende om du läser på en liten eller en stor skärm.

Den senaste veckan har jag kommit en bra bit och har börjat med att bygga upp ett skelett. Men, utan alla er fina som läser, kommenterar och peppar så blir ju den här platsen inte lika bra, därför vore det guld värt för mig om ni kunde hjälpa mig med att berätta om det är något på bloggen, både gällande funktion, innehåll och utseende som ni saknar, något ni gillar, något som ni önskar att jag hade eller skrev om, vad ni helst vill läsa om och så vidare? Högt som lågt, jag blir glad för all input jag får.

Tusen tack, ha en fin helg och puss på er!

5 Comments

 1. lovisa 7 mars, 2015 at 11:26

  jag gillar verkligen bloggen exakt som den är, med dig, utflykter och pyssel! skulle gärna vilja se mer kläder, outfits, hårdon, smink och etc med ytligheter eftersom det känns du är GRYM på det! puss!

  Reply
 2. daniella i england 7 mars, 2015 at 16:09

  jag hade gärna velat se lite mer relaterat till ditt modellande, men det är mest bara för att jag personligen tycker det verkar så himla spännande. kram!

  Reply
 3. ISA 7 mars, 2015 at 18:33

  jag vill se mer om din vardag! vore så kul, som ”en tisdag i bilder” typ 😉

  Reply
 4. Sandra 9 mars, 2015 at 08:54

  Håller med om vad de tre ovanför mig har sagt. Skulle också vilja se ännu mer från ditt liv och din vardag 🙂

  Reply
 5. Pingback: Ett dygn på Yasuragi « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *