Inspiration inför Monthly Makers – Lera

Inspiration Monthly Makers - Lera

 

Den här månaden är det jag som är värd för Monthly Makers och temat LERA. Som jag tidigare nämnde så har jag knappt aldrig jobbat med lera och hade till en början inte den blekaste aning om vad jag skulle göra för något. Nu har jag letat runt efter inspiration och jag börjar sakta men säkert få en idé om vad jag vill hitta på. Det finns ju en mängd olika leror och tekniker som en kan jobba med, det gäller typ bara att bestämma vilken. Just nu är jag peppad på att testa att jobba med lufttorkande lera, då behöver jag inte hålla på och bränna något utan kan bara köra på. Här har jag gjort ett litet collage med olika fina saker som är gjorda med lera. Du kan hitta länkar och mer inspiration på mitt Pinterest board.

Alicia skrev ett väldigt bra inlägg om grejer hon har gjort i lera och lite om olika sorters lera som jag tycker ni kan kika på. Jag kände mig lite klokare efter att ha läst det i alla fall.

För ytterligare ler-inspo kan ni kolla in hos Jessica, Mikaela och Beata.

Hur går det för er? Har ni kommit på vad ni ska göra än?

4 Comments

 1. daniella i england 14 mars, 2015 at 14:01

  Jag kommer hoppa den här månaden då jag inte har ekonomin, men ser fram emot att se vad alla andra gör!

  Reply
 2. Alicia 14 mars, 2015 at 20:38

  Dethär låter ju väldigt lovande! Vad kul att det känns bättre, och vilken revansch liksom 🙂 Från 0 lera till 110% lera!
  Jag sitter hemma ikväll och trycker i mig choklad och gnäller pga ont i magen och under tiden passar jag på att experimentera lite med lera. Får se hur det ser ut när grejerna torkat och sen ska jag måla, men jag tror de kan bli mitt månadsbidrag! Återkommer närmare den 25:e.. 🙂

  Reply
 3. Sandra 15 mars, 2015 at 17:42

  Jag har varit klar med vad jag ska göra i flera veckor men jag har inte börjat än. Och det är så typiskt mig att känna mig färdig för att jag har idén i hjärnan och sen när jag sätter mig ner visar det sig att jag tänkt heeelt fel och ändå måste jobba om det i all evighet 😉

  Reply
 4. Pingback: Lovisa och Claudia fyller år. - Un vélo

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *