Plåtning

Photo shoot

I onsdags var jag bokad för en färgglad och rolig fotografering för ett stort svenskt företag. Jag var klädd i ljusblått från topp till tå och fick en grym sminkning av make up artisten. Jag hängde med jättegulliga barn och hade rolig rekvisita. Tyvärr och som vanligt får jag inte visa någonting alls från den då det är hemligt tills kollektionen släpps. Men det är ganska snart så inom några veckor ska jag få se bilderna och visar också er så klart. Jag är peppad på bilderna för jag tror de kommer bli grymma!

3 Comments

 1. Vicky 20 mars, 2015 at 22:16

  klart de blir, pga du = evigt skitsnygg som vanligt

  Reply
 2. ISA 21 mars, 2015 at 11:53

  BEAUTY!!!

  Reply
 3. Pingback: BabyBjörn Ice Cream collection « Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *